SoFierFoto
Menu

Wie is Sofie?

No guts no glory, klopt volledig. Na 11 jaar in loondienst heb ik de stap gezet om als ondernemer te starten: mijn passie dagelijks uitvoeren! 

Ik ben Sofie van der Ven, door de ooievaar bezorgd in Deurne in 1986. Naast beroepsfotograaf ben ik ook moeder van mijn lieve dochter.

Een aantal woorden die goed passen bij mij zijn: sociaal, lef, extravert, creatief, humor, betrouwbaar. Muziek, theater en dans vind ik geweldig; dit is een manier om mezelf te uiten maar ook om tot rust te komen. 

In januari 2018 werd het tijd om mijn twijfels opzij te zetten en mezelf te bewegen naar iets waar ik al langer over nadacht: een eigen bedrijf in het prachtige vak fotografie.

Mijn 11-jarige ervaring in loondienst + een flinke dosis lef = eigen koers varen met eigen onderneming.

De 11 jaar daarvoor heb ik in loondienst gewerkt voor verschillende werkgevers. Dit waren altijd commerciële bedrijven waar ik met plezier heb gewerkt en veel heb geleerd. Naast veel koffie drinken hield ik me ook bezig met marketing, communicatie, webcare, fotografie en verkoop (koude en warme acquisitie). Door deze werkervaringen spreek ik de taal van de marketeers en ben ik in staat om een marketingsausje over mijn foto's heen te gooien. Ook fascineert het mij enorm om te bedenken hoe een product in de markt gezet kan worden. Onmisbaar hierin zijn: oprechte, eigen beelden! Mijn persoonlijke passie voor fotografie sluit hier perfect op aan. Want: Mensen zien meer dan ze horen!

Het vast leggen van de emotie van een persoon die hard aan het werk is, creatief in beeld brengen van bedrijfspanden, de emotie in een zakelijk portret naar voren krijgen en dus zorgen voor een eerlijk beeld, producten tot detail in beeld brengen voor webshops, tijdens zakelijke evenementen de mooiste momenten opzoeken (het liefst stiekem, als niemand kijkt). Dat zijn zaken waar ik veel energie van krijg. Foto's waar de zweetdruppels van de medewekers te zien zijn. Foto's waar de werkplaats is zoals hij is. 

Een vrijblijvende ontmoeting, brainstorm of fotoshoot met mij is eigenlijk nooit saai. Denk jij ook buiten de lijntjes en wil je jouw bedrijf op een oprechte, unieke manier in beeld brengen? Ik help je heel graag.

Fotografie met lef

Zakelijke portretten
Zakelijke evenementen
Groepsfoto's
Mensen aan het werk, binnen en buiten
Product- en industriele fotografie
Architectuur
Sitemap

SoFierFoto
Zakelijke fotografie
Sofie van der Ven

E-mail: info@sofierfoto.nl
Website: sofierfoto.nl
Mobiel: 06 22621113

Postadres:
Schuifelenberg 13
5751 HZ Deurne

Kvk: 71623159
Btw: NL199301992B01

© 2020 SoFierFoto Zakelijke fotografie | Disclaimer | Algemene voorwaarden
Website door Buro TARGET